• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Miniemen (U12)


De Miniemen is de groep, ook wel aangeduid als de U12, waarin alle jongens én meisjes van 6 tot en met 11 jaar trainen om hun fietstalenten aan te scherpen. Dit gaat van behendigheid, techniek, wegcode, fietskennis,... en zoveel meer.

Reeds voor deze jeugdige fietsers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden maar is echter geen verplichting.

Leer hier de Miniemen van Cycling Team Glabbeek beter kennen.  

Aspiranten (U15)


 

De Aspiranten is de groep die ook de U15 worden genoemd. Daarin treden de jongens en meisjes van 12 tot en met 14 jaar aan. Hier is de aandacht om de 'motor' te trainen. In deze leeftijdsgroep zien we ook het grootste verschil doordat hier de puberteit - die bij iedereen verschillende is - een grootte impact heeft op de prestaties.

Neem hier een kijkje om de Aspiranten van Cycling Team Glabbeek beter kennen.

Nieuwelingen (U17)


De Nieuwelingen is de groep die ook geregistreerd is als U17. Daarin treden de jongens aan van 15 en 16 jaar. Hier ligt de focus meer op het competitiegedeelte. Hier leert men echt de wereld van de competitie kennen met alle aspecten die hieraan verbonden zijn zoals trainingschema's, opbouw in winter, etc.

De nieuwelingenkern staat voor de uitdaging om hun 5de plaats in de beker van België te verbeteren. Ondanks het feit dat enkele toppers de overgang naar de junioren maken, kunnen we ook dit jaar een kwalitatief sterke groep presenteren.

We stellen hier het Cycling Team Glabbeek Nieuwelingen voor

Dames Nieuwelingen (U17) - Junioren (U19)


Hier willen we onze dames Nieuwelingen (U17) en Junioren (U19) aan u voorstellen. Dames in de wielersport zijn nog steeds in de minderheid. Ook zij richten hun focus hier richting competitie en met niet onverdeeld succes.

De damesploeg is dit jaar ook wat groter geworden. Er zijn nu een twaalftal meisjes, verdeeld over nieuwelingen en junioren. Het voorbije jaar wisten zij al heel wat successen te behalen, waaronder nationale en provinciale titels. Zij zijn alvast gemotiveerd om dit te herhalen.

Ontdek met ons het Cycling Team Glabbeek Dames jeugd

Junioren (U19) - Beloften (U23) 


Naarmate onze renners groeien, groeien ook de ambities en dan is het soms zoeken naar het juiste evenwicht tussen studies en de wielersport. Toch kan Cycling Team Glabbeek in 2018 een mooi aantal Junioren (U19) en Beloften aan u voorstellen.

Hier ligt uiteraard de trainingsintensiteit en het omzetten van de trainingsarbeid in overwinning een graadmeter. Leren winnen maar ook leren verliezen en werken als team zijn belangrijke elementen voor hen.

Van de junioren wordt dit jaar ook wel wat verwacht. Deze groep, vorig seizoen nieuw binnen onze club, werd fors uitgebreid. Zij zullen een mooi programma kunnen rijden met nationale en internationale wedstrijden. Zo hebben we reeds bevestiging voor oa. de beker van België wedstrijden, Ronde van Vlaanderen, Ster van Zuid-Limburg en de Ain Bugey Valromey tour in Frankrijk.

Ontmoet het Cycling Team Glabbeek Junioren - Beloften van 2018Cycling Team Glabbeek

Hoefstraat 1A,
3384 Attenrode

Email: Contact us
Website: www.cyclingteamglabbeek.be
Facebook: Cycling Team Glabbeek
Facebook agenda (privaat): Clubagenda Cycling Team Glabbeek

Panathlon-verklaring voor ethiek in de jeugdsport
Privacy-verklaring inzake de verwerking persoonsgegevens
Onze normen en waarden
 en veiligheid

© 2018 Cycling Team Glabbeek Webdesign by biqsit.be