Dankzij de steun van onze hoofd- en nevensponsors kunnen we reeds geruime tijd een kwalitatieve werking aanbieden. Daarom willen we hierbij onze sponsors heel graag bedanken voor hun voortdurend vertrouwen en steun.

Hoofdsponsor

Containers Maes
Containers Maes is sinds enkele jaren een trouwe sponsor en nu reeds al even onze hoofd- naam sponsor.

Yves MAES begon op zijn 21ste met ruimingswerken en containerverhuur.
Yves Maes was 21 toen hij in 2003 het recyclagebedrijf Maes Recycling Group oprichtte. De gediplomeerde landbouwer begon in bijberoep met landbouwwerken en kleine ruimingswerken. Toen een klant vroeg om een container te plaatsen stapte hij vanuit de tuin van zijn moeder in de verhuur van containers. Wegens het succes verhuisde Maes al snel naar een industrieterrein in Tessenderlo, waar hij met afvalrecyclage begon.
17 jaar later is Maes’ onderneming uitgegroeid tot een conglomeraat van bedrijven dat elk jaar meer dan 800.000 ton bouwafval in België verwerkt.
Voor al je containers en afvalverwerking, één adres :
Maes Containers/Stallaert Recycling biedt als container- en afvalverwerkingsbedrijf duurzame oplossingen aan voor al uw afvalstromen

Sponsors

Q8 Tempo Oil

Truisponsors

Gunter Brouns Service

2 jaar ervaring in het vak ! Techniek van tuinmachines zijn mij niet onbekend evenals herstellingen van fietsen, bromfietsen en moto’s.
Mijn hobby is mijn beroep geworden en hopelijk kan ik mensen helpen met mijn kennis en ervaring!
Gecertificeerd Bosch e-bike vakhandelaar.
 
Verkoop, herstellingen en onderhoud
Fietsen, E-Bikes, E-Sooters, Scooters, Tuinmachines
Opgelet! Om goede services te blijven garanderen kunnen wij alleen aan onze vaste en trouwe klanten onderhoud en herstellingen aanbieden!
Locatie & Openingsuren
Hulst 33 te 3211 Binkom (Lubbeek)
Tel: 0474 554944
gunter.brouns@telenet.be

FOETS Trucking
Wij zijn een jonge en dynamische transportfirma dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van los gestort materiaal zoals zand, grind of schroot. Wij zijn actief voor de gehele Benelux en Duitsland. U kunt bij Foets Trucking terecht voor het vervoer van al uw losse en grove materialen. 

Bel hen vandaag nog voor een zeer klantgerichte, snelle en betrouwbare service!
Tel.: 0494 89 48 52, Fax: 013 66 66 85, info@foetstrucking.be

KBC Diester Verzekeringsgroep 

Het KBC verzekeringskantoor heeft vestigingen in Diest, Molenstede en Bekkevoort.

We willen onze klanten een unieke bijstand bezorgen door onze jarenlange ervaring in verzekeringen. Onze klant staat centraal in alles wat we doen, we bieden hem altijd een kwaliteitsvolle service en relevante oplossingen. Op die manier kunnen onze klanten op beide oren slapen en zijn ze optimaal verzekerd. Stress behoort definitief tot het verleden bij een minder leuke ervaring, zoals een schadegeval. We helpen persoonlijk en digitaal met onze apps om zo tot een optimale service te komen.

Bezoek KBC Diester Verzekeringsgroep op www.diesterverzekeringsgroep.be

Van Goidsenhoven & zoon, bouwbedrijf

Voor al je bouwwerken groot of klein moet je bij VANGOIDSENHOVEN zijn.
Van tuinhuis tot appartement. Gespecialiseerd in betonnen kelders.
Ons bouwbedrijf is een familiebedrijf van 4 generaties vader op zoon. Bouwen zit dus wel degelijk in ons bloed.
De woningbouw is steeds onze specialiteit geweest maar sinds enkele jaren zijn we ook actief in de appartementsbouw. Van een klein ééngezinswoning tot een appartementsblok van 125 eenheden.
Een breed aanbod dus voor onze klanten. Bouwen is vertrouwen, en dat is nu juist waar we elke dag proberen goed in te zijn.
Een zaakvoerder die mee op de werf aanwezig is, betrouwbare werknemers met jaren aan ervaring en sterke onderaannemers, dat is wat ons meer dan 60 jaar in deze sector aan de top houdt.
KRIS VAN GOIDSENHOVEN UW IDEALE BOUWPARTNER

Kris Mignolet vloeichappen.be

Kris Mignolet, is al 20 jaar werkzaam als zelfstandig vakman.
HIJ startte in 1994 als stukadoor. Ondertussen is zijn bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 5 werknemers in dienst.
Ze richten zich vooral op nieuwbouwprojecten en grote renovatieprojecten.
Het plaatsen van Anhydriet vloeichape is vandaag hun specialiteit.
Uw specialist in het plaatsen van Anhydriet vloeichape of vloeivloeren, pleister- en isolatiewerken. Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s Limburg, Brabant, Antwerpen en Luik.

Kris Mignolet bvba, Biesemstraat 23a, 3454 Rummen, 
GSM 0475 61 18 95, Tel. 011 58 18 95
 
Vermarc Sport

In 1977 deed Frans Verbeeck een boude uitspraak: “ We gaan ‘s werelds beste wielerkleding ontwikkelen!”.
De visie en ervaring van de Belgische ex-profrenner bracht hem er toe om enkel de meest geavanceerde stoffen te gebruiken en zo tegemoet te komen aan de hoogste vereisten voor zowel profrenners als gepassioneerde wielerfanaten.
Deze pioniersgeest heeft geleid tot een filosofie die ons Vermarc Sport team elke keer opnieuw aan de dag legt en grensverleggend werkt . Ons motto is steeds meer innoverende, meer ergonomische en lichtere kledij brengen.
Vandaag staat het merk Vermarc Sport voor uitzonderlijke en gepersonaliseerde designs, uitstekende kwaliteit en een bevorderend prestatievermogen . Zijn unieke snit, comfort en het gebruik van hoogwaardige Italiaanse stoffen geven een optimale bewegingsvrijheid.
Elk onderdeel, elk detail van de Vermarc Sport collectie reflecteert de passie voor het wielrennen, het erfgoed en de intensieve samenwerking op lange termijn met de beste professionele teams ter wereld. Hun voortdurende feedback resulteert in een constante verbetering van onze collecties.
In de collectie van Vermarc Sport wordt de duurzaamheid en de pasvorm van wieleroutfits hoog in het vaandel gedragen, zowel in onze dames-als herencollectie. Elk team van gepassioneerde fietsers bieden we topkledij tegen een betaalbare prijs.
Door zijn design en vakmanschap gemaakt in Europa staat Vermarc Sport als merk garant voor kwaliteit!
Technologie. Design. Erfgoed.

Alle ondersteunende sponsors

Theorie-blokken.be De website waarop je voor je Belgische rijbewijs theorie-examen kunt oefenen!
VANHEES Sanitair & Verwarming
Uw sanitair- en verwarmingswerken geeft u in goede handen bij Vanhees in Leopoldsburg.
Jarenlange ervaring in de sector, vakkennis en juiste werkmentaliteit staan garant voor een professionele aanpak.
Door de jaren heen hebben we met veel aandacht de vele vernieuwende trends in badkamerinrichtingen en de ontwikkelingen op gebied van energiezuinige verwarming gevolgd en ons eigen gemaakt.
Met recht mogen we ons specialist noemen in uitvoering van complete sanitaire inrichtingen, verwarmings- installaties met de betere merken in mazout- en gasverwarmingsketels en van de meest uiteenlopende nieuwe methodes van duurzame energie voorzieningen.
Onze sterke punten zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. U mag rekenen op een eerlijk advies bij iedere installatie, waarbij we de best mogelijke prijs / prestatie voor u uitzoeken en aan u voorleggen.
Bij alles wat we doen beloven we niet meer dan we kunnen waarmaken, maar wát we beloven daar staan we voor.

High-5 Sport Nutrion
Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Chrisal Cleaning products

Als leider en expert in biotechnologie zoeken we naar nieuwe manieren om een sterkere wereld op te bouwen. Door het beste van natuur en wetenschap te verenigen, ontwikkelen we bewezen technologieën die onze producten, mensen en het milieu versterken.
De natuur is onze inspiratiebron, wetenschap is hoe we innoveren. Op zoek naar synergieën tussen probiotica en prebiotica, onze Synbio®-technologie bouwt sterkere producten en brengt tegelijkertijd balans in onze ecosystemen. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.
Om te slagen in onze missie, delen we onze technologie als bouwsteen voor effectieve oplossingen. In synergie met partners creëren we duurzame producten die onze innovaties verder de wereld in reiken.
Priester Daensstraat 9, 3920 Lommel
info@chrisal.com

Rudi’s Tuin
Jarenlange ervaring in aanleggen en het renoveren van tuinen. Sierbestrating rond het huis in kasseien, klinkers, platines, blauwe hardsteen hebben voor ons geen geheimen meer. Tuinhout constructies in tropisch hardhout, tuinhuizen, terrassen, damwanden, pergola’s, poorten, bruggen, tuinschermen worden allemaal op maat gemaakt.

Hendrickx bouwcenter te Bekkevoort

Door de jaren heen is Gedimat Hendrickx uitgegroeid tot een vaste leverancier voor heel wat bouwprofessionals en veeleisende doe-het-zelvers. Met een uitgebreid productgamma en een onberispelijke service trachten we accuraat in te spelen op de vragen en noden van de bouwmarkt.

Door onze jarenlange ervaring staan we garant voor:

  • kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen
  • gemotiveerde medewerkers
  • een uitgebreide vakkennis en vaardigheden
  • advies op maat van de klant
  • een eigen en goed onderhouden wagenpark
  • vlotte leveringen

Gedimat Hendrickx is een sterk familiaal bedrijf met een lange historiek. De zaak werd reeds door meerdere generaties van de familie Hendrickx gerund. Al die tijd stonden en staan wij borg voor waarden zoals traditie – service – kwaliteit & vertrouwen.

Bezoek Gedimat Hendrickx op www.gedimathendrickx.be

MVITRA
Nationaal en Internationaal Transport

Sinds 1990 zijn wij actief in de transportsector. Onze burelen en magazijnen zijn gevestigd op het Industrieterrein van Webbekom/Diest. Wij zijn gestart in het huifvervoer met trekker oplegger combinaties. En stilaan geëvolueerd naar meer specifiek vervoer. Ons vrachtwagenpark bestaat momenteel uit :
– Kraanwagens, zowel opleggers als vrachtwagen/aanhangwagens
– Huifopleggers met meeneemheftruck
– Koelopleggers en vrachtwagens
– Huifvrachtwagens met laadklep
– Bestelwagens
De transporten worden in samenspraak en naar wensen van de klant , met de grootste zorg en respect voor de te vervoeren goederen uit gevoerd. Bestemmingen Benelux, Duitsland en Frankrijk, andere mogelijke bestemmingen op aanvraag.
Je kan voor je transport bij ons terecht voor palletgoederen, transporten onder geleide temperaturen, ADR colli transporten, kraanvervoer en lossen met meeneemheftruck.
Het onderhoud van onze vrachtwagens is zeer belangrijk voor ons en ook het regelmatig vervangen door nieuw materiaal. Zodat de kans op pannes en daardoor vertraging van de te leveren goederen vermeden wordt. Ze zijn dan ook de rijdende reclame van ons bedrijf.
Bezoek Transport MVITRA op mvitra.be

P&P Motors
Onze verkopers zijn dag in dag uit voor u in de weer. Zij vertellen u alles over de nieuwe wagens van Renault en Dacia. Bij P&P Motors nv kan u terecht voor zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen tot 6,5 ton. U kan met elke auto vrijblijvend een proefrit maken. Onze kwaliteit en milieuvriendelijkheid werden beloond met het ‘Milieu Eco 2’ – label en de ISO-certificatie.

Bezoek P&P Motors op ppmotors.be

 

Technea

Uw tractor is een belangrijke investering en daarom bent u bij ons aan het juiste adres!
Technea verwelkomt u met trots in een volledig nieuwe vestiging voor Case IH & Steyr. In onze accommodatie bieden we u een volledige service onder 1 dak. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan tractoren en toebehoren. Tevens verzorgen wij uw onderhoud en herstellingen en kan u bij ons terecht voor uw onderdelen
Ons team bestaat uit mecaniciens, onderhoudstechnici en een verkoper. Wij staan steeds klaar om u met de nodige deskundigheid bij te staan. Wij krijgen opleiding en specialisatie bij de verdelers van de machines om u de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Wij focussen ons op de volgende sectoren:
Akkerbouw & veeteelt
Fruitteelt & tuinbouw
Loon- en grondwerken
Officiële instanties

Norcar