Dankzij de steun van onze hoofd- en nevensponsors kunnen we reeds geruime tijd een kwalitatieve werking aanbieden. Daarom willen we hierbij onze sponsors heel graag bedanken voor hun voortdurend vertrouwen en steun.

Hoofdsponsor

Containers Maes
Containers Maes levert containers in diverse maten voor verschillende doeleinden zowel voor particulieren als bedrijven. We zijn bekend voor onze flexibele service en concurrentiële prijzen.

Sponsors

Theorie-blokken.be
De website waarop je voor je Belgische rijbewijs theorie-examen kunt oefenen!

Gunter Brouns Service
30 jaar ervaring in het vak ! Techniek van tuinmachines zijn mij niet onbekend evenals herstellingen van fietsen, bromfietsen en moto’s. Mijn hobby is mijn beroep geworden en hopelijk kan ik mensen helpen met mijn kennis en ervaring!
Gecertificeerd Bosch e-bike vakhandelaar

OMCT
Professioneel materiaal huren is zoveel goedkoper
U kan bij ons terecht voor het huren van machines, etc.voor allerlei toepassingsgebieden. We beschikken over een zeer uitgebreid gamma, gaande van kleine machines tot zeer grote professionele toestellen zowel voor particulier, doe het zelver of professioneel gebruik.

Truisponsors

FOETS Trucking
Wij zijn een jonge en dynamische transportfirma dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van los gestort materiaal zoals zand, grind of schroot. Wij zijn actief voor de gehele Benelux en Duitsland. U kunt bij Foets Trucking terecht voor het vervoer van al uw losse en grove materialen.

 

KBC Verzekeringen, Camps-Boven-Donckersalways a step ahead
In ons kantoor kan iedereen terecht : de particulier, de zelfstandige en kleine onderneming, de grote ondernemingen. Iedereen kan rekenen op een persoonlijke service, een menselijke manier van werken en het principe : klant is koning. Wij als uw KBC-verzekeringsagent begeleiden u op een professionele manier bij de opening van uw schadedossier en de verdere stappen in de schadeafhandeling of bij het zoeken naar de beste autoverzekering.

Van Goidsenhoven & zoon, bouwbedrijf
Van tuinhuis tot appartement bij Kris Van Goidsenhoven kan u altijd terecht!

Kris Mignolet vloeichappen.be
Uw specialist in het plaatsen van Anhydriet vloeichape of vloeivloeren, pleister- en isolatiewerken.

Vermarc Sport
In de collectie van Vermarc Sport wordt de duurzaamheid en de pasvorm van wieleroutfits hoog in het vaandel gedragen, zowel in onze dames-als herencollectie. Elk team van gepassioneerde fietsers bieden we topkledij tegen een betaalbare prijs.

Alle ondersteunende sponsors

VP Consulting
VP Consulting is een dynamisch en professioneel dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in alle facetten van Credit Management.

Rudi’s Tuin
Jarenlange ervaring in aanleggen en het renoveren van tuinen. Sierbestrating rond het huis in kasseien, klinkers, platines, blauwe hardsteen hebben voor ons geen geheimen meer. Tuinhout constructies in tropisch hardhout, tuinhuizen, terrassen, damwanden, pergola’s, poorten, bruggen, tuinschermen worden allemaal op maat gemaakt.

High-5 Sport Nutrion
Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Garage Vanderborght

Uw partner in kwaliteit en service

 

Hendrickx bouwcenter te Bekkevoort

MVITRA
Nationaal en Internationaal Transport

P&P Motors
Onze verkopers zijn dag in dag uit voor u in de weer. Zij vertellen u alles over de nieuwe wagens van Renault en Dacia. Bij P&P Motors nv kan u terecht voor zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen tot 6,5 ton. U kan met elke auto vrijblijvend een proefrit maken. Onze kwaliteit en milieuvriendelijkheid werden beloond met het ‘Milieu Eco 2’ – label en de ISO-certificatie.

ST-GraphX
Bent U op zoek naar een sticker van uw hobby, favoriete club, … Met een permanent rondrijdende autoreclame of een mooie vitrinebestickering zet je de eerste stappen naar succes. Glazen, flessen, spiegels, … kunnen we met uw persoonlijke boodschap zandstralen.Ook voor gadgets, promomaterialen, give-away’s kan U bij ons terecht. Van werkkledij tot fashion, bedrukt of geborduurd. Voor een volledige color change of een gedeeltelijke wrap van uw voertuig.

Technea
Uw tractor is een belangrijke investering en daarom bent u bij ons aan het juiste adres!
Technea verwelkomt u met trots in een volledig nieuwe vestiging voor Case IH & Steyr. In onze accommodatie bieden we u een volledige service onder 1 dak. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan tractoren en toebehoren. Tevens verzorgen wij uw onderhoud en herstellingen en kan u bij ons terecht voor uw onderdelen
Ons team bestaat uit mecaniciens, onderhoudstechnici en een verkoper. Wij staan steeds klaar om u met de nodige deskundigheid bij te staan. Wij krijgen opleiding en specialisatie bij de verdelers van de machines om u de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Norcar

Vanhees sanitair en verwarming
Uw sanitair- en verwarmingswerken geeft u in goede handen bij Vanhees in Leopoldsburg. Jarenlange ervaring in de sector, vakkennis en juiste werkmentaliteit staan garant voor een professionele aanpak.

Belcampi
In 2016 lanceerde het Belgisch voedingsbedrijf RV Food een uniek proefproject. Samen met de agro-wetenschappers van Thomas More Hogeschool werd onderzocht of we hier, op Belgische bodem, harde durum tarwe konden telen, de tarwesoort waarmee de befaamde Italiaanse pasta’s worden geproduceerd. Bodemtests hadden uitgewezen dat vooral de Kempische en omliggende grond(en) gelijkaardige specifieke eigenschappen bezitten als de rijke ‘pastagronden’ in het warme zuiden.
Het experiment leverde resultaten op die de hooggespannen verwachtingen ver overtroffen. Wat startte als een proefproject is nu een volwaardig pasta product met dezelfde look en feel én smaak als de allerbeste pasta’s uit de traditionele pastalanden.